Virksomhedplan 2015 og 2016
Publiceret den 13. april 2015 til ingen

 

Vi har i Kernehuset valgt at opdele virksomhedsplanen i to dele: Basis og Virksomhedsplan.

Del 1, Basis, beskriver og forklarer vores menneskesyn, pædagogiske holdninger, udviklings- og læringsmål og traditioner, kort sagt er denne del Kernehusets fundament. Den bliver naturligvis løbende justeret, men bør betragtes som en nogenlunde fast retningslinje for arbejdet i Kernehuset.

Del 2, er en plan for årets fokusområder. Her beskriver vi, hvilke områder og emner vi vil fordybe os i og arbejde med i løbet af året. Denne plan indeholder mere specifikke mål og handleplaner for det pågældende år og vil derfor blive udskiftet fra år til år. De fokusområder, vi på et givet tidspunkt vælger at arbejde med, skal ses som en kvalitetsudvikling og integreres som en del af børnehusets basis, lige såvel som vi tilrettelægger indsatsområder og aktiviteter i respekt for de værdier og holdninger, som er beskrevet i Basis.

Dokumenterne er oprettet som pdf-filer.

Ud over egen Virksomhedsplan er Netværkets kontrakt også grundlag for det pædagogiske arbejde, lige som den også er grundlag for personale- og ledelsessamarbejde på tværs af institutionerne i Netværket.

Netværkets kontrakt er tilgængelig andet sted på vores hjemmeside.